Az APUSENI PANZIÓ...

 

a Bihar hegységben, a magyar-román határtól kb. 100 km-re, Vasaskőfalvát (Pietroasa) a Pádis fennsíkkal összekötő hágón található. Az Apuseni Panzió (Pensiunea Apuseni) egy hegyektől övezett katlanban fekszik gyönyörű környezetben Pádison, Boga üdülőfalu közvetlen közelében. Kívül tágas parkolóval és egy kellemes kerthelyiséggel várjuk a hozzánk érkező vendéget. Panziónk mögött egy zárt, fedett nyárikonyha jellegű grillezőt is igénybe vehetnek vendégeink. A panzió elegáns, tágas, TV-vel ellátott szobákkal rendelkezik. Az Apuseni Panzió összesen 52 fő befogadására alkalmas.

 

A SZOBÁK száma és ára:

6 darab 3 ágyas szoba: 180 Lej/ éj/ szoba – reggelivel együtt
13 darab 2 ágyas szoba : 130 Lej/ éj/ szoba – reggelivel együtt
2 darab apartman 4 ággyal: 280 Lej / éj/ szoba– reggelivel együtt
Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, zuhanyzófülkével ellátva.

 


Az éttermünkben összesen 70 személyt tudunk vendégül látni, ezáltal az Apuseni Panzió nagyobb családi rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek is ideális helyszín lehet. A modern felszereléssel ellátott konyha és persze a jó szakács változatos és ízletes ételeket biztosít a legigényesebb vendégeknek is. A hagyományos erdélyi konyha mellett európai jellegű menüket és igény szerint diétás vagy vegetáriánus ételeket is készítünk.  Éttermünk könnyen konferencia-teremmé alakítható a szakmai találkozók, családi összejövetelek, csapatépítő tréningek számára.

Az ÉTKEZÉS árai:

A félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora) ára: 50 Lej / nap
A szállás félpanziós ellátással 1 fő részére : 110 Lej / nap.

 

 

LÁTVÁNYOSSÁGOK:

Az Apuseni Panzió ideális kiindulópont a környéken található természeti látványosságok megtekintéséhez, mint például a Bohogyő vízesés, a Boga völgye, a Galbena szoros, a Szamos -bazár, a Pádis karsztfennsík, a csodavár, a Medve-barlang, az Elveszett világ, az Eszkimó- jégbarlang.

Akinek túl hosszú és fárasztó a gyaloglás, költségtérítés ellenében lehetősége van autóval megközelíteni bizonyos távolabbi túracélpontokat. A sportosabb megoldás hívei a közeljövőben bicikliket és quad-okat is bérelhetnek és a terveink szerint panziónkban rövidesen kialakítunk egy fitnessz termet is.

Az Apuseni Panzióban befogadjuk a házi-kedvenceket is!

Az Apuseni Panzió (Pensiunea Apuseni) egész évben üzemel, télen és nyáron egyaránt várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.


GPS-KOORDINÁTÁK:

46.600700,

22.645449


 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK és SZÁLLÁSFOGLALÁS:    

06-70-593-4757 (magyar nyelven)

0040-76-876-2265 (angol, francia és román nyelven)

 

 

 

szallas-erdely.hu Apuseni Panzió